Gott Nytt 2021

Det har blivit lite tunnsått med inlägg här på bloggen på sista tiden. Men just ingenting har hänt att informera om. Men vi ska hoppas att det blir bättre inkommande år! Hoppas får – man och om ett år – vet man! 

Fick meddelande av Bill att sätta in hans text och här kommer den!

Bästa Sångens vänner

Snart vänder vi bladet och 2020 är ett minne blott. Vi kan konstatera att vårterminen började helt hyfsat, trots min sjukskrivning, sedan förändrades allt över en natt. Det hjälpte inte ens med försök till konstgjord andning. Alla projekt inhiberades. Sången, som alltid varit så bra för det psykiska välbefinnandet, blev helt plötsligt en stor fara.

Sommaren gav lite positiva vibrationer i och med att Spelmansgudstjänsten kunde genomföras, utan fysisk publik, men med dessto flera framför radion.

Hösten, ja den ska vi inte tala om, blev total pannkaka. Dirigenten sjuk, restriktioner och förbud, munskydd och handsprit. Och värst av allt, ingen sång. Allt blev inhiberat.

Trots att motgångarna har löst varandra hoppas jag innerligt att även du orkar blicka framåt, att även du orkar tro på framtiden och framför allt att även du orkar tro på det nya året 2021.

Just du behövs som sångare i Sångens Vänner! För du vill väl vara en sångens vän?!

Kolla därför att du anmält dig till vårterminen 2021.

Anmäl dig på samma gång till sommaren 2021, som är de inhiberade timmarna från denna höst.

Det är oerhört viktigt att ditt namn finns med på listan därför att utifrån den gör jag grupper ifall det ännu i vår är förbud på att samlas i grupp. I så fall jobbar vi så att grupp 1 kommer 18.30-19.30, grupp 2 19.45-20.45.

Sköt om er och ett Gott nytt år 2021!! ❤️ 

Nu får vi bara njuta av vad vädret bjuder oss. Ett inte sinande diskussionsämne! Bra så! Och det är dessutom gratis, bara det! Håll ut nu med alla mutanter i bakhasorna! Det blir nog bra!

VI SES!

 

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.