Konsertdags

0582926

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

1 svar på Konsertdags

 1. gunilla skriver:

  Hej!
  Tack för en fin konsert som jag sett fram emot med spänning. Det var första gången jag hörde Sångens Vänner live och jag blev inte besviken!

  Gryningsljus fick mig att få ”frusipickona”! (Fråga grannen om du inte vet vad det är). Skulle säkert ha blivit Skaka 3 om Berit Björk fått leva(Fråga Gitta Albäck eller Eivor).
  Trots att mansstämmorna var kraftigt reducerade klingade Gloria på jorden riktigt fint. Kantänkas att Lasses ljud hade ett finger med i spelet. Allmänt tyckte jag att alten klingade bra. Kanhända är jag jävig att uttrycka en sådan åsikt!
  Arrangemangen i En sjöman älskar havets våg och öppna landskap gav de välkända sångerna ett nytt innehåll, tycker åtminstone jag. Vad skönt med Sirpas diskantstämma i Ta mig till havet. Kören måste få en eloge för den utmärkta textningen i Solen glimmar blank och trind! Bravo Bill, jag antar att du pinat koristerna!
  Som helhet tyckte jag att konserten var omväxlnade och mångsidig. Sirpa, du fick mig att tänka på Birgitta Ulfsson där du satt och metade!

  Önskar kören en skön sommar!
  Gunilla Mäki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.